sloop, veilig, pand, scheiden

Sloop & recycling

Het bedrijf voor ál uw sloop-werkzaamheden

Wij voeren zowel totaal-sloopwerk uit, als renovatie- en industriëel-sloopwerk. Ook kunnen wij zorg dragen voor het verwijderen van asbesthoudende materialen. Deze werkzaamheden verrichten wij met professioneel materieel en betrouwbaar, vakkundig opgeleide medewerkers.

Wij streven ernaar om onze diensten op een manier te leveren die respectvol is voor het milieu en de gemeenschap waarin wij opereren. Wij nemen wij onze verantwoordelijkheid om vrijkomende materialen op een verantwoorde wijze in te zamelen om vervolgens zoveel als mogelijk zorg te dragen voor het hergebruik ervan. Wij werken dan ook volgens de beoordelingsrichtlijn Veilig en Milieukundig Slopen.

Sloopwerken verrichten wij voor zowel particulieren, als bedrijven, als woningstichtingen, als voor semi-overheid en farmaceutische bedrijven. “Professioneel materieel en betrouwbaar, vakkundig opgeleide medewerkers.” Geen enkel sloop-opdracht is hetzelfde en iedere klant is voor ons uniek. Daarom denken we graag mee over maatwerkoplossingen. Ook als het om werkzaamheden gaat die niet op onze website vermeld staan. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

“Professioneel materieel en betrouwbaar, vakkundig opgeleide medewerkers.”

Geen enkel sloop-opdracht is hetzelfde en iedere klant is voor ons uniek. Daarom denken we graag mee over maatwerkoplossingen. Ook als het om werkzaamheden gaat die niet op onze website vermeld staan. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

sloop, pand, veilig

Overtuigd?

Neem contact op

Wij denken graag mee over uw
sloop- en/of recycling-vraagstukken.

Contact opnemen
sloop, las, medewerker, bohzou

Over ons

Bohzou

  • 24/7 bereikbaar
  • Vast team van medewerkers
  • Afspraak is afspraak
  • Juiste certificeringen
  • Een gunstige ligging,
    óók voor internationale klanten
  • Een snelle, oplossingsgerichte werkwijze
  • Korte lijnen