pand, bohzou, medewerker

Over ons

Bohzou

Het kiezen van de juiste partner is belangrijk voor het slagen van een project in sloop, infra, industrie of cultuurtechniek. Bohzou is zo’n partner. Waarom? Omdat wij met onze ervaring en deskundigheid veel te bieden hebben. Wij zorgen voor continuïteit, ook als partner in uw project. Binnen Bohzou staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat mogelijk is. Nee is voor ons geen antwoord.

Bohzou bestaat uit een vast team van ervaren en gemotiveerde medewerkers. Wij zijn gevestigd in het mooie Dieren. Centraal gelegen tussen Arnhem en Apeldoorn. Nabij belangrijke snelwegen. Hierdoor zijn de Randstad of het Ruhrgebied snel bereikbaar.

Binnen Bohzou staan innovatie, creativiteit en perfectie centraal. Wij verleggen continu de grenzen van wat wenselijk is. Wij vinden het belangrijk om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij kunnen snel schakelen. Nee is voor ons geen antwoord.

  • 24/7 bereikbaar
  • Vast team van medewerkers
  • Afspraak is afspraak
  • Juiste certificeringen
  • Een gunstige ligging, óók voor internationale klanten
  • Een snelle, oplossingsgerichte werkwijze
  • Korte lijnen

“Werkzaamheden in sloop, infra, industrie en cultuurtechniek geheel conform úw wensen.”

Geen enkele opdracht is hetzelfde en iedere klant is voor ons uniek. Daarom denken we graag mee over maatwerkoplossingen. Ook als het om werkzaamheden gaat die niet op onze website vermeld staan. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

medewerker, bohzou, betrouwbaar

Geïnteresseerd?

Neem contact op

Wij denken graag mee over uw sloop-,
productie-, infra-, industrie- of cultuurtechnische-vraagstukken.

Contact opnemen
hoogwerker, medewerker, bohzou
pand, bohzou, medewerker