Assemblage

Assemblage

Het bedrijf voor ál uw assemblage-werkzaamheden

Voordat uw product bij de klant ligt, heeft het al behoorlijk wat stappen doorlopen. Élke stap kost tijd, geld en verhoogt de kans op fouten. Door uw assemblage-, productie-, magazijn- of distributie-werkzaamheden uit te besteden aan Bohzou Industries verlaagt u de doorlooptijd, kans op fouten én kosten. 

Apparaten bestaan steeds vaker uit een complexe, maar slimme combinatie van onderdelen. Wij stellen uw eindproduct (of halffabricaat) samen uit de verschillende productonderdelen volgens de hoogste normen van kwaliteit en precisie. De exacte werkzaamheden kunnen nogal verschillen, afhankelijk van het type te assembleren product of het project waarbij wij betrokken worden. Wij vervaardigen natuurlijk niet alleen het eindproduct, wij controleren doorlopend ook de kwaliteit hiervan.

“Het samenstellen van onderdelen moet zorgvuldig en vaak snel gebeuren.
Deze combinatie vraagt om focus en flexibiliteit.”

Steeds meer bedrijven willen een flexibele laag creëren rondom hun werkzaamheden. Wij zijn hét bedrijf en betrouwbare partner voor ál uw assemblage-werkzaamheden. Van enkele stuks tot grote series. Wij nemen je de assemblage van jouw werkzaamheden op professionele wijze uit handen. Wij beschikken hiervoor over een vast team van medewerkers en meerdere productie- en assemblage-locaties. 

Geen enkel assemblage-opdracht is hetzelfde en iedere klant is voor ons uniek. Daarom denken we graag mee over maatwerkoplossingen. Ook als het om werkzaamheden gaat die niet op onze website vermeld staan. Neem contact met ons op, dan vertellen we u graag meer.

Assemblage

Overtuigd?

Neem contact op

Wij denken graag mee over uw assemblage- en/of productie-vraagstukken.

Contact opnemen
Assemblage

Over ons

Bohzou Industries

  • 24/7 bereikbaar
  • Vast team van medewerkers
  • Afspraak is afspraak
  • Juiste certificeringen
  • Een gunstige ligging, ook voor internationale klanten
  • Een snelle, oplossingsgerichte werkwijze
  • Ruime opslag- en magazijnmogelijkheden
  • Korte lijnen